Hangplek op de geluidswal wordt aangepakt.

De hangplek op de geluidswal is al sinds deze in 2005 werd gerealiseerd een populaire plek bij de jeugd uit onze wijk, maar ook daarbuiten. Ze vinden het erg prettig om hier over de de kruising van de IJsselallee te kijken.

De afgelopen jaren is de hangplek alleen slechter geworden door gebruik, het weer maar ook door vandalisme. De palen en de rest van het houtwerk zijn na dik 12 jaar deels verrot en één van de banken is kapot.

Ondanks dat de hangplek eigendom is van BaBuTi (door de gewonnen prijs van actie wijkbudgetten in  2004) hebben we hierover contact gehad met de wijkbeheerder van Zwolle-zuid. De gemeente wil meewerken om de hangplek weer bestendig te maken voor de komende jaren. Afgesproken is dat al het rotte houtwerk en palen worden verwijderd. Het talud (geluidswal) zal dan deels weer in oude staat worden hersteld, alleen niet helemaal: Er zal hier nog ruimte worden gehouden waar een (hufterproof) bankje zal worden geplaatst.