Verslag ALV 19 Maart 2018

Maandag 19 maart 2018 was de veertiende Algemente Leden Vergadering (ALV) van Bewonersvereniging BaBuTi.

De opkomst was matig te noemen (Naast het bestuur waren er slechts twee leden aanwezig!), en dat vinden we als bestuur best wel jammer. De ALV wordt gehouden zodat we met elkaar de koers van de vereniging kunnen bepalen, en zodat het bestuur verantwoording kan afleggen van de activiteiten. De vereniging is opgericht om de belangen van de buurt te behartigen. Daarbij hebben we uiteraard de input van de buurt hard nodig!

Hieronder worden de belangrijkste zaken die zijn besproken even kort samengevat:

  • De activiteiten van afgelopen jaar zijn geëvalueerd.   Activiteiten 2017 zijn goed bezocht. Buurtschoonmaakdag iets minder bezocht. Kleedjesmarkt tijdens de buitenspeeldag was geen succes. Kinderen konden niet spelen én verkopen. BBQ is goed bezocht.
  • Er is nog steeds een vacature voor een bestuurslid!
  • De financiële resultaten van 2017 en de begroting voor 2018 zijn besproken. Voornamelijk vanwege de verhuur waren de inkomsten afgelopen jaar weer wat hoger dan begroot. Er waren ook wat uitgaven wat hoger dan begroot, maar per saldo hebben we het jaar met een klein plusje kunnen afsluiten.
  •  De activiteiten van 2018 zijn besproken.

Het zou mooi zijn als er volgend jaar wat meer leden aanwezig kunnen zijn tijdens de ALV. Heeft u een idee hoe we de ALV aantrekkelijker kunnen maken? Laat het aan het bestuur weten!