Inschrijving voor Buurtuitstapje naar Hellendoorn is geopend!

We gaan 11 mei naar Avonturenpark Hellendoorn!

Bewonersvereniging BaBuTi heeft een mooie geschiedenis in het organiseren van uitstapje. Zo zijn we in de 15 jaar dat we bestaan onder andere al naar de Efteling, Walibi, Burgers Zoo en naar Slagharen geweest. Dit jaar gaan we (weer) naar Avonturenpark Hellendoorn!
Om de kosten een beetje in de gaten te houden gaan we dit jaar niet met de bus, maar vragen we u met uw eigen auto te gaan. U krijgt 10 euro benzine-vergoeding per auto en uiteraard wordt het parkeergeld ook vergoed. Ook vragen we u -als dat mogelijk is- op te geven of u nog ruimte in uw auto heeft om iemand mee te nemen die geen auto ter beschikking heeft.
.
Deelname is op eigen risico!
Het reisje is gratis voor leden van BaBuTi. Ook Niet-leden zijn van harte welkom om mee te gaan. Kosten voor Niet-leden zijn 20 euro.

Wil je je inschrijven? Dat kan voor 21 april. Breng het ingevulde inschrijfformulier naar één van de bestuursleden. Klik hieronder voor het inschrijfformulier mocht je die zijn kwijt geraakt. Daar staan ook alle voorwaarden waarmee je akkoord als je je inschrijft.

http://www.babuti.nl/wp-content/uploads/2019/03/2019-03-04-Inschrijfformulier-Hellendoorn.pdf

Lees de extra nieuwsbrief die eind maart in de buurt is verspreid hier online:

http://www.babuti.nl/wp-content/uploads/2019/03/2019-03-04-Extra-nieuwsbrief-Uitnodiging-Hellendoorn.pdf