Het Bestuur

Het bestuur bestaat op dit ogenblik uit de volgende buurtgenoten:

Naam: Jet van Olst.

Bestuurslid sinds: Maart 2013.
Functie: Voorzitter (Maart 2019).

Naam: Siranda de Ruiter.

Bestuurslid sinds: Oktober 2018.
Functie: Algemeen bestuurslid (Maart 2019).

Naam: René Holkema.

Bestuurslid sinds: April 2005.
Functie: Secretaris (April 2005) en penningmeester (Maart 2017).

Naam: Leon van Steenwijk.

Bestuurslid sinds: Juni 2019.
Functie: Vice-Voorzitter (April 2024).

Naam: Dennis Slaat.

Bestuurslid sinds: april 2024.
Functie: Aspirant bestuurslid (April 2024).


2 oktober 2006: Prijsuitreiking bokaal en 2500 euro door de G. Callenbach namens het Hervormd Weeshuis Zwolle aan het bestuur BaBuTi voor hun inzet voor veranderingen in de buurt

(Bestuurslid Anton Lans was hierbij helaas niet aanwezig)

Oud-bestuursleden:

Erelid en oud voorzitter Ard Buning:

Ard Buning is vanaf het begin van het ontstaan van de vereniging in 2004 zeer begaand geweest met de vereniging en heeft zich tot maart 2011 volop ingezet als voorzitter van de vereniging. Hij is door het bestuur van de vereniging benoemt tot erelid van de vereniging.

Erelid en oud bestuurslid: Henk Kok:

Henk Kok is per 30 maart 2009 gestopt als bestuurslid van de vereniging. Hij is door het bestuur van de vereniging benoemt tot (eerste) erelid van de vereniging.

Oud bestuurslid: Margreet Bethlehem:

Margreet is van 28 maart 2011 tot 26 maart 2012 algemeen bestuurslid geweest. Door verhuizing heeft zij uit het bestuur moeten stappen.

Erelid en oud voorzitter Ronald Wit:

Ronald wit is vanaf het begin van het ontstaan van de vereniging in 2004 zeer begaand geweest met de vereniging en heeft zich volop ingezet als bestuurslid. Sinds maart 2011 was hij de voorzitter van de vereniging. Hij is door het bestuur van de vereniging bij zijn afscheid op 24 maart 2014 benoemt tot erelid van de vereniging.

Erelid en oud bestuurslid: Anton Lans:

Anton Lans is per 20 maart 2017 gestopt als bestuurslid van de vereniging. Hij is vanaf het prille begin maar liefst dertien jaar een zeer gewaardeerd lid geweest van het bestuur. Mede daarom is hij door het bestuur van de vereniging benoemt tot erelid van de vereniging.

Erelid en oud bestuurslid: John Carelsz:

John Carelsz is per maart 2019 gestopt als bestuurslid van de vereniging vanwege een aanstaande verhuizing. Hij is in de tussentijd nog benoemd tot adviseur van de vereniging. Vanaf maart 2009 heeft hij met hart en ziel aan de vereniging meegewerkt, waarbij hij ook vijf jaar als voorzitter heeft gefunctioneerd. Mede daarom is hij door het bestuur van de vereniging benoemt tot erelid van de vereniging.

Erelid en oud bestuurslid: Johannes van der Vegt:

Johannes van der Vegt is per april 2024 gestopt als bestuurslid van de vereniging. Vanaf juni 2015 is hij bestuurslid geweest waarvan vanaf maart 2019 in de functie van Vice-voorzitter. Altijd een zeer betrokken bestuurslid die zich onder andere met hart en ziel inzette voor de nieuwsbrieven en activiteiten van de vereniging. Mede daarom is hij door het bestuur van de vereniging benoemt tot erelid van de vereniging.